Fabrikanten
Nieuwsbrief

1625 - Rapitest digitale grondthermometer

Eenvoudig leesbare digitale uitvoer. Instructies voor ontkieming van planten bij geschikte temperaturen zijn in het Engels bijgevoegd.
€33,70

Het instrument is speciaal gekalibreerd voor het meten van de bodemtemperatuur van 32-90 ° F (0-32 ° C) met roestvrij stalen sonde en digitale display. De formule voor het converteren van gemeten bodemtemperatuurwaarden naar ° F in ° C maakt deel uit van de instructies.

Een lijst van planten met kiemtemperaturen is ook aan het apparaat bevestigd en de bodemtemperatuur is een belangrijke parameter.

Zaden van individuele zaailingen vereisen verschillende optimale kiemtemperaturen. We moeten bijvoorbeeld letten op waar het vandaan komt bij het telen van groenten. Individuele soorten, niet alleen groenten, maar ook planten in het algemeen, worden verspreid door het transport. Vandaag weten we niet precies waar het vandaan komt.

Groenten die afkomstig zijn van onze breedtegraden kunnen bijna in het voorjaar in het koude land worden gezaaid. Planten uit de zuidelijke regio's worden later geoogst en thermofiele planten die afkomstig zijn uit gebieden waar ze niet kunnen bevriezen in de winter, kan in de volle grond worden gezaaid alleen tijdens de warme periode van de tweede helft van mei. Planten uit zuidelijke regio's moeten later worden geplant. Thermophilic planten, van oorsprong uit gebieden waar ze niet kunnen bevriezen in de winter, kan in de volle grond worden gezaaid alleen tijdens de warme periode van de tweede helft van mei. Als we de aanplant willen versnellen, moeten we deze planten eerst in een warme omgeving laten groeien.

■ In de koude vloer - met 5 tot 10 ° C - erwten, prei, wortelen, maanzaad, peterselie, uien, bieslook, spinazie kan zijn.

■ De bodemtemperatuur van 10 tot 15 ° C is geschikt voor het zaaien van cvikles, radijs.

■ thermofiele planten zoals maïs, tomaat, komkommer, peper, meloen, pompoen, aubergine C kan worden gezaaid in warme bodems van 20-30 °.

 

 

Luster Leaf-instrumenten worden ook vervaardigd met behulp van onze eigen unieke Amerikaanse patenten, automatische kalibratie. Sommige patenten zijn ook op deze pagina te vinden:

http://patents.justia.com/assignee/luster-leaf-products-inc

 

Designed & Engineered in the USA.