Nieuwsbrief

Over ons

      

       Wij zijn een Tsjechisch-Slowaaks bedrijf met een magazijn in de stad Piestany en sinds 2010 leveren wij meetinstrumenten voor tuiniers. Wij leveren instrumenten voor het meten van NPK in de bodem, pH-metingen van de bodem, meting van bodemvocht en meting van de verlichtingssterkte van planten.

       Sommige Luster Leaf-apparatuur (VS) is daarom gemakkelijk verkrijgbaar in ons magazijn om binnen enkele dagen te leveren aan tuiniers in de EU.

In ons aanbod vindt u ook de best verkochte hobbytest voor drinkwater in de VS (WaterSafe).

 

• De verzendkosten per artikel zijn 7,50 EUR (SK-NL). De levertijd is tot 5 werkdagen (SK-NL-Post). Verzend partner is PostNL.
• Het magazijn bevindt zich in de EU
• Bijgevoegd is origineel / EN / en vertaalt / NL / handmatig
• Sommige Rapitest-apparaten hebben nog wat andere praktische informatie die is verzameld tijdens het gebruik van het apparaat
• Bestelbevestiging met instructies wordt u per e-mail toegestuurd
• Eenvoudige standaard directe contante betaling per post of overschrijving. U kunt pas later betalen na levering en ontvangst van de goederen. Betaling via PayPal is niet vereist.
• standaard EU-garantie
• Voor sommige apparaten is ook een tabel met planten voor hun irrigatie en hun pH toegevoegd
• De apparaten zijn geïmporteerd uit de VS naar de EU en de prijs is inclusief btw

 

Ons doel is een tevreden klant. Als u vragen of vragen heeft, neem dan na de levering telefonisch of per post contact op met onze leverancier in de Verenigde Staten

Luster Leaf Products, Inc.
Woodstock, Illinois 60098
815.337.5560
800.327.4635
info@lusterleaf.com

 

Onze andere sites

www.erdetester.de

www.phpody.sk

www.dirvozemiotesteris.lt

 

 

      Luster Leaf, opgericht in 1957 in Atlanta, is een leider op het gebied van elektronische en chemische bodemonderzoek voor tuiniers. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Woodstock, Illinois. Er is ook een productie van testapparatuur en kits. Andere gebouwen zijn in Ft. Lauderdale, Florida. Luster Leaf-instrumenten worden ook vervaardigd met behulp van hun eigen unieke patenten, auto-kalibratie. Sommige patenten zijn ook op deze pagina te vinden:

http://patents.justia.com/assignee/luster-leaf-products-inc

 

We bieden je een aantal favorieten

 

     Sinds 1919 is LaMotte toonaangevend in het leveren van hoogwaardige apparatuur voor water- en bodemanalyse. Momenteel produceert het de grootste selectie draagbare testapparatuur. Instrumenten en testkits worden vervaardigd in een fabriek in Chestertown, Maryland, VS. De R & D-afdeling verbetert voortdurend bestaande producten en zoekt naar nieuwe methoden en technologieën.