Fabrikanten
Nieuwsbrief

1875 - Rapitest Solar Calculator

SunCalc is een zonlichtcalculator. Het meet de hoeveelheid geaccumuleerd zonlicht dat op een bepaald punt in de tuin valt tijdens de vegetatieperiode van de planten.
Afleverdatum: 3-5 dní
Fabrikant: Luster Leaf
€40,80

     Alle planten hebben een bepaald niveau van zonnestraling nodig om te groeien en te bloeien. Planten vangen de energie van de zon op en zetten deze om in verschillende vormen van chemische energie. Het proces waardoor dit gebeurt, wordt fotosynthese genoemd.

     Dit gepatenteerde elektronische proces biedt de mogelijkheid om de hoeveelheid licht die nodig is voor een plant (volle of gedeeltelijke zon, halfschaduw of schaduw) af te stemmen op de daadwerkelijke zonnestraling. De meeste tuinders kampen met een aantal problemen (door zonlicht). Het pad van de zon, de effecten van schaduw van bomen, de schaduwen van gebouwen, hekken, enz. Alles draagt ​​bij aan een divers aanbod aan zonlicht. Door SunCalc voor tuinders te gebruiken, kunt u de hoeveelheid fotosynthetisch actief licht op een specifieke groeisite nauwkeurig meten.

    Tuincentra hebben alle planten gerangschikt op basis van optimale zon- en lichtvereisten. Planten te koop hebben een aangehecht label dat consumenten informatie en instructies geeft over het planten en verzorgen van planten. Het belangrijkste kenmerk van deze merken is de verwijzing naar het optimale zonlicht dat de plant nodig heeft. Universele lichtomstandigheden zijn volle zon, halfzon, halfschaduw of volle schaduw.

    Vóór de uitvinding van SunCalc was de "zonlichtcalculator" een beslissing over waar de planten moesten worden geplaatst, zoals geschat. Er was geen effectieve manier om de werkelijke waarden van zonnestraling op een bepaalde locatie te bepalen.

SunCalc is een apparaat voor het meten van zonnestraling tijdens het groeiseizoen van planten, dat nauwkeurig fotosynthetisch actief (PAR) zonlicht meet.

SunCalc bevat een fotoreceptieve diode die zonlicht / zonnestraling opvangt en vervolgens omzet in elektrische stroom. De elektrische stroom wordt bemonsterd door een microprocessor met behulp van een algoritme dat gedurende 12 uur licht meet.

 

Luster Leaf-apparaten worden ook vervaardigd met behulp van hun eigen unieke Amerikaanse patenten, b.v. automatische kalibratie. Op deze pagina vindt u ook enkele patenten:

http://patents.justia.com/assignee/luster-leaf-products-inc

 

Designed & Engineered in the USA.

Hier vind je Video z Youtube